Области за консултации

Откријте ги нашите главни области за консултации

Создавање на оф-шор компании

Aперсонализиран совет за прашања од меѓународното право на корпорација.

Меѓународни банкарски консултанти

Tработејќи со најсолвентни и безбедни банки во главните територии со ниски даноци.

Даночни засолништа и територии со ниски даноци

CСпецијалисти консултанти на територии со ниски даноци.

Размена на информации CRS-FATCA

Aсоветување на меѓународни банкарски специјалисти во врска со автоматска размена на информации

Оф-шор компании и сметки

Нашата светска мрежа на советници е на располагање да ја поставиме вашата оф-шор компанија со оф-шор банкарска сметка во јурисдикција која одговара најдобро на вашите потреби.

Најдете ја својата надлежност

Експрес компании

Добијте компанија веќе основана со банкарска сметка без документи. Консултирајте се со нашите достапни компании.

Банкарски услуги

Откријте ги нашите главни области за консултации

Сметки во странство

GПрепорачуваме да отворите офшор банкарски сметки во која било надлежност. Ние работиме со најдобрите провајдери на приватно банкарство.

Анонимни картички и сметки

TСите наши клиенти ќе уживаат во приватноста што им е потребна со максимална достапност на своите пари.

Припејд картички

GПогодно организирајте плаќања за вашиот меѓународен бизнис со мулти-валута припејд картичка програма.

Потекло на оф-шор богатство

Дестинација на оф-шор богатство

Управување со данок на живеење

Пренесете го вашиот даночен престој во надлежност за ниски даноци. Залагајте се за оваа правна алтернатива да платите помалку даноци.

Заштита на наследство

Бидете претпазливи и заштитувајте ги вашите средства од можни тужби што може да се појават во иднина. Правилно изберете јурисдикција.

Регулирање на средствата во странство

Ние ќе ве придружуваме низ целиот процес на преговори пред AEAT и ќе ви понудиме рамнотежа на вашата моментална состојба.

Автоматска размена на информации

Одете еден чекор понапред и бидете информирани за регулаторните промени што можат да влијаат на вашите меѓународни сметки

Дознајте како нашиот тим советници им помага на паметните луѓе како вас

Погледнете го нашето видео

FОстер Швајцарец е меѓународен консултант во Швајцарија, со седиште во Мадрид, Барселона и Genенева, со канцеларии на највисоко ниво, што ги обезбедува своите услуги на светскиот пазар што зборува шпанско. Нашиот делокруг на дејствување работи во финансиска, даночна и правна област, без разлика дали е за физички лица или компании.

Најнови вести од нашиот блог

Откријте ги најновите финансиски вести од оф-шор секторот.

Како да добиете финансиска приватност со оф-шор сметка во Швајцарија

Desde hace ya algunos años, las cuentas offshore en Suiza se asocian con seguridad, privacidad y profesionalidad. En Suiza, existen dos razones principales por las cuales un extranjero internacional acude...

Ова е планот на Пабло Иглесијас за зголемување на даночното оптоварување во Шпанија

Se les llama “planes para la reconstrucción de España” derivados de la crisis social y económica provocada por la Covid-19. Detrás de ellos, un aumento de la presión fiscal históricos...

Предности на отворањето на оф-шор сметка во Лихтенштајн

Сметките во странство во Лихтенштајн имаат голема предност во однос на другите оф-шор сметки, а тоа се должи на привилегираната локација на оф-шор јурисдикцијата на ...

Што треба да знаете за банкарски лиценци во Панама

Иако можеби не верувате во тоа, банкарските лиценци во Панама се една од најбараните услуги од нашата компанија во врска со сметки и компании во странство. А ...

3 основни карактеристики на сите оф-шор јурисдикции што треба да ги знаете

Меѓу главните карактеристики на државите или териториите што се сметаат за оф-шор јурисдикции, би можеле да потенцираме три групи кои обично се појавуваат како обични за сите нив, тоа се ...

Разновидност на оф-шор компании во Панама

Многу луѓе не сакаат да отворат оф-шор компанија во Панама, но оваа оф-шор надлежност е една од најпознатите идеални за меѓународните корпорации, а исто така е една од ...

Фостер Швајцарија во медиумите

0
Клиенти
0
Создадени друштва
0%
Задоволство
0
Години на искуство

Претплатете се на нашиот билтен

MАнтенте ажуриран со најновите вести во Швајцарија и во оф-шор секторот со детални извештаи подготвени од наши експерти.

Нашите социјални канали

Важно предупредување

Se ги предупредува корисниците на овој портал: тие треба да бидат свесни дека несоодветното или лажно користење на информациите на оваа веб-страница може да се смета за кривично дело или индикација за затајување данок во нивната земја на потекло. Во оваа смисла, оние корисници кои имаат даночно живеалиште основано во Шпанија, мора да бидат во тек со своите даночни обврски да ја известат Шпанската Министерство за финансии во согласност со прописите наведени во Редот HAP / 72/2013, од 30 јануари, од Одобрен е моделот 720, информативна декларација за стоки и права што се наоѓаат во странство.

Иконите за социјални медиуми и иницијативите за споделување на На крајот, социјално