Bevorder Zwitserse absolute winnaars van 18 Costa del Sol Nautical Week

foster Zwitserse regatta's

Een menselijk team dat geen barrières ziet maar kansen, uitdagingen aangaat en dat werkt als een team; Dit maakt deel uit van de filosofie van Foster Swiss, die de absolute winnaar is van de 18e Costa del Sol Nautical Week die in Malaga werd gehouden, na maanden van uitstel vanwege de COVID-19-pandemie.

Bij Foster Swiss Succes wordt gezien als een beloning voor hard werken, gedisciplineerd en geworteld in professionaliteit en het uitgangspunt van het bereiken van waardevolle doelen. Foster Swiss overwint triomfen buiten zijn professionele vliegtuigen; de reeks van succes doorkruist en verovert de wateren van de Middellandse Zee en dit wordt aangetoond door het meest recente geconsolideerde succes tijdens de 18 Costa del Sol Nautische Week.

Foster Swiss heeft een gemengd en multidisciplinair team gevormd en geconsolideerd regatta's die barrières hebben overwonnen en de promotieklassen ORC1 en ORC 2 hebben overwonnen. Dit aangepaste team uit Malaga heeft de kers op de taart gelegd die het jaar 2020 zal bekronen, na dagen van training en wedstrijden onderbroken door de coronavirus-pandemie.

Blog van succes in Benalmádena

Afgelopen zaterdag 21 november vond de 18e Costa del Sol Nautische Week plaats in de regio Benalmádena, in Malaga. Een afspraak die gepland stond voor de Heilige Week, maar die moest worden uitgesteld na de verklaring van een pandemie door COVID- 19. Deze sportcompetitie wordt georganiseerd door de Puerto Deportivo de Benalmádena, de Diputación de Málaga en de Club Náutico M. de Benalmádena.

Golven van twee tot drie meter hoog en winden van meer dan 10 knopen dienden als podium voor meer dan 25 boten om die zaterdag om 1 uur de vertrekinstructies van het wedstrijdcomité op zich te nemen. De route was gepland voor de uitvoering van twee ronden die gingen van Benalmádena naar de viskwekerij; Daarin was het hoge competitieteam Foster Swiss & Paraocio de Jorge de Torres van de Real Club Mediterráneo, die deelnam aan de ORC XNUMX-klasse, de winnaar.

Foster Swiss, team van doorzettingsvermogen, discipline en integratie

Dit was echter niet de enige triomf, want de mediterrane wateren van Malaga hebben op deze eerste dag ook de overwinning bezorgd aan het gemengde team, aangepast van Foster Swiss. Dat fregatteam is geweest samengesteld uit mensen met verschillende soorten lichamelijke en zintuiglijke beperkingen die deelnamen aan de promotieklas. Een tweede dag met een windrichting met de wind mee.

Deze triomf wordt duidelijk gedeeld door Foster Swiss met een aangepast gemengd team dat gewend is om successen en sportwerk te delen bestaande uit Ricardo Zabell als gids en schipper, Aldo Velásquez op de boeg, Sandra Diéguez als majoor en piano, en natuurlijk Jorge Román technisch directeur van de twee teams Foster Swiss & Paraocio.

Met deze triomfen behaald in de wateren van de Middellandse Zee, aan de Costa del Sol, bereidt het Foster Swiss-team zich voor om een ​​jaar af te sluiten dat wordt gekenmerkt door wereldwijde problemen, maar die de intenties om als team te blijven werken, met training niet hebben kunnen temperen. , discipline en toewijding aan blijf het merk van deze familie van financiële adviseurs winnen en zaaien buiten het bankwezen. Foster Swiss bestaat uit een multidisciplinair team dat zich inzet voor succes en uitdagingen aangaat buiten de comfortzones.

Voor meer informatie kunt u schrijven naar de volgende e-mails: info@fosterswiss.com, madrid@fosterswiss.com en sergiodelmar@fosterswiss.com.

Alle rechten voorbehouden Foster Swiss