Alles wat u moet weten over het nieuwe financiële systeem QFS (Quantum Financial System)

Descarga

Het is ondergebracht in een kwantumcomputer en is ondergebracht in de AIIB (Asian Investments Infrastructure Bank), de oostelijke tegenhanger van het Internationaal Monetair Fonds van het IMF en de Wereldbank (WB) en 9 kwantumsatellieten. Om de QFS met het SWIFT- en CIPS-systeem te verbinden, is een interface geïmplementeerd genaamd DLT (Distributed Ledger Technology).

De QFS is een financieel systeem dat is ontwikkeld door Chinese engineeringteams in samenwerking met de engineeringteams van andere leden van de alliantie. Een van de belangrijkste kenmerken is dat bankiers geen toegang hebben tot deze fondsen zonder toestemming van de toezichthouders op de Global Garantierekening.

Een systeem waarvan het doel is, vervang het centrale bankwezen y dekking van het nieuwe wereldwijde netwerk voor de overdracht van goud of door activa gedekt geld, geïnitieerd door Rusland en China ter vervanging van het Swift-systeem, gecontroleerd door de Verenigde Staten.

Opgemerkt moet worden dat de QFS volledig onafhankelijk is van het bestaande gecentraliseerde systeem. In jouw geval, geen behoefte aan blockchain-technologie, wat de behoefte aan cryptocurrencies in twijfel trekt.

Munten gedekt door goud of andere activa

Met dit Quantum Financial System, alle soevereine valuta worden gedekt door goud of activa, wat hun duurzaamheid zal garanderen. Het is belangrijk op te merken dat de QFS de afgelopen tijd parallel aan het Central Banking System heeft gewerkt en op zijn beurt hackpogingen om geld te stelen heeft vermeden.

Dit kwantumcomputersysteem wijst een digitaal nummer toe aan elke valuta die op elke bankrekening over de hele wereld wordt aangetroffen en controleert dit in realtime; u weet precies waar het naartoe is gegaan, wanneer het is overgedragen, wie het heeft verzonden met uw inloggegevens en welk account het heeft ontvangen.

Een nieuw systeem dat is uitgevonden om een ​​einde te maken aan financiële slavernij en controle over de bevolking. Ongekend nieuw dat in geen enkel vorig systeem een ​​geavanceerd technologisch equivalent heeft en waar het monetaire systeem van de wereld gemakkelijk kan worden veranderd om door goud gedekte valuta's te omvatten die de noodzaak om het oude centrale banksysteem over te dragen volledig overbodig maken.

Maximale beveiliging onmogelijk te stelen

Opgemerkt moet worden dat alleen door goud of activa gedekte valuta's die een digitaal goud- of activacertificaat hebben, kunnen worden overgedragen via de QFS. Het certificaat verwijst naar een serienummer op een stuk goud of een actief dat in reserve wordt gehouden om de munt te ondersteunen. State-of-the-art technologieën worden gebruikt om het goud en / of de activa die worden gebruikt om de valuta te ondersteunen in quarantaine te plaatsen zonder de mogelijkheid dat ze kunnen worden gestolen.

Activa zijn de rechtvaardiging voor het vaststellen van de hoeveelheid valuta die beschikbaar is in een land, maar alle valuta-denominaties moeten worden geaccepteerd binnen de QFS en er moet een activum / goud-certificaat worden uitgegeven om actief te zijn binnen de QFS.

Houd er rekening mee dat elke fiat-valuta die niet kan worden aangemerkt als schoon, duidelijk, niet-terroristisch of die niet duidelijk afkomstig is van legale activiteiten, wordt gediskwalificeerd, wat de meeste, zo niet alle, fiat-valuta's zijn. In feite kunnen fiat-valuta's niet worden gelegaliseerd in de QFS. Fiat-valuta's die ten tijde van de grootschalige implementatie van de QFS al in bezit waren tijdens het doen van legale zaken, zullen bij de bank worden ingewisseld voor door goud gedekte valuta's. De procedure hier wordt "verzoening" genoemd en het kwalificeert de geldoverdracht als legaal of illegaal, en zal worden uitgevoerd door AI (Artificial Intelligence).

De rol van elk land

Elk land dat niet voldoet aan de Global Economic Security and Reform Act (GESARA) is uitgesloten van de QFS en zal uiteindelijk buiten de internationale handel vallen. Elk land moet GESARA naleven om deel te nemen aan de QFS. De alliantie zal een specifieke kwantitatieve formule gebruiken om de hoeveelheid beschikbare valuta vast te stellen, "In een land", dat moet worden gedekt door goud in de QFS.

De resultaten van de formule bepalen een reële waarde van de activa van elk land in vergelijking met een ander. Er is veel meer goud dan nodig is om de gouden goedkeuring van alle valuta's van de wereld te bereiken. Eenmaal vastgesteld door de GCR, wordt de prijs van goud irrelevant. Als de prijs van goud stijgt, zal de waarde van alle munten ook stijgen, die geen nettowijziging in de nominale waarde van alle valuta's zal genereren. De formule omvat activa op het terrein, de economie van het land, de bevolking, een van de activa van het land, en een aantal andere parameters om de waarde van de valuta van het land te bepalen. Deze formule moet op elk land worden toegepast, zodat alle valuta's gelijk zijn aan de andere landen.

Door de formule en de gemeenschappelijke waarde van al het goud toe te passen, moet de valuta van het ene land dezelfde waarde hebben als de valuta van een ander land.

Alle rechten voorbehouden Foster Swiss