Quantum Financial System in detail: de definitieve gids om het te begrijpen

Het Quantum Financial System (QFS) is al een niet te stoppen realiteit. Een virtueel particulier netwerk (VPN) dat tot doel heeft een grensoverschrijdend interbancair betalingssysteem (CIPS) te creëren. Een netwerk ook gebaseerd op soevereiniteit en handel, maar weet je echt wat het is? Bent u zich bewust van uw volledige potentieel? We vertellen je alle details ...

Als er een regering is die geobsedeerd is door deze kwestie, zijn dat zonder twijfel de Verenigde Staten. De Trump-administratie heeft zich vooral ingezet voor het kwantumfinanciële systeem en met het optimaal benutten van zijn ongelooflijke potentieel dankzij economische groei, technologische vooruitgang en de nationale veiligheid van de Verenigde Staten.

Om een ​​nationale onderzoeksinspanning te coördineren die zich uitstrekt over federale agentschappen, de academische gemeenschap en marktleiders, publiceerde het White House National Office for Quantum Coordination "Een strategische visie voor Amerika's Quantum Financial System NetworksMaar hoe belangrijk is dit systeem?

Hoe de QFS werkt

Quantum Financial System (QFS) biedt een onberispelijke en schone integriteit in het overboeking van middelen van bronnen van de Centrale Bank naar bestemmingsrekeningen. De QFS dekt het nieuwe wereldwijde netwerk voor de overdracht van asset-backed funds en kan zo het centraal gecontroleerde SWIFT-systeem in de VS vervangen.

Een belangrijk voordeel van de QFS is bescherming tegen corruptie en manipulatie van het banksysteem, en ervoor te zorgen dat banken worden gecontroleerd en beschermd met betrekking tot het contract dat is overeengekomen in het proces van overdrachtsfondsen.

QFS is volledig onafhankelijk van het bestaande gecentraliseerde systeem, waardoor alle andere overdrachtssystemen overbodig zijn vanwege de geavanceerde mogelijkheden. QFS is GEEN cryptovaluta, maar een door activa gedekte digitale valuta.

QFS maakt gebruik van een fotonische technologie van 3,5 biljoen frames per seconde. Het vervangt verouderde dynamische IP-routering door fysieke GPS-authenticatie tussen routering van zender en ontvanger, met behoud van 100% financiële zekerheid en transparantie voor alle valuta-eigenaren.

Een van de doelstellingen is om protocollen vast te stellen met QFS zodat kunstmatige intelligentie overdrachten controleert en mag onafhankelijk controle uitoefenen over het wereldwijde financiële netwerk, tenzij het hoogste niveau van goedkeuring wordt gegeven. Een Artificial Intelligence (AI) -programma kan onmiddellijke verrekeningen in realtime en zonder vertraging beheren.

De AI kent een “digitaal” nummer toe aan elke fiat dollar, euro of yen op elke bankrekening waar ook ter wereld. De "digitale" nummers worden in realtime beheerd. De fysieke locatie van de GPS tussen de afzender en de ontvanger is geconfigureerd om onbreekbare beveiliging te bieden wanneer het record wordt gemaakt met betrekking tot wie het heeft verzonden en welk account het heeft ontvangen.

De "nieuwe" digitale valuta van de toekomst

De munten zelf en de virtuele munten hebben streepjescodes en GPS-volgapparatuur. Onder de conventionele tokens op de markt met standaard activumokens, documenteert de activacollectieketen gezamenlijk het object van uitwisseling van digitale activa: de digitale valuta SDR.

Elke globale "node" stelt een general ledger token (GLT) in voor regionale circulatie en deze digitale SDR-valuta zal daarom de belangrijkste wisselvaluta zijn samen met de tokens van elke internationale node.

In dit "monetaire ecosysteem" kan het token van elk knooppunt GLT (General Ledger Token) gebruiken om regionale circulatie uit te voeren en elke GLT kan ACC gebruiken om internationale circulatie uit te voeren.

Distributed Ledger Technology (DLT)

De DLT is de database die "gedecentraliseerd" is op verschillende computers of knooppunten. Elk knooppunt houdt het grootboek bij en als er wijzigingen in de gegevens zijn, wordt het grootboek bijgewerkt met de exacte waarde.

De "updates" zijn onafhankelijk van elke "node". Alle knooppunten hebben dezelfde staatsautoriteit. Er is geen centrale autoriteit of server die de database beheert. Elk knooppunt kan het grootboek bijwerken en andere knooppunten verifiëren het bestaan ​​ervan.

De knooppunten verifiëren de transactie met het "consensusalgoritme". Soms kunnen alle knooppunten deelnemen en soms alleen geselecteerde knooppunten. Nadat alle knooppunten actief zijn, krijgen alle knooppunten een bijgewerkte status.

Grensoverschrijdend interbancair betalingssysteem (CIPS)

De virtuele valuta van CIPS lijkt sterk op Bitcoin, maar wordt beveiligd door echte activa en zal alle huidige valuta over de hele wereld vervangen. Transacties worden uitgevoerd in QFS VPN en kunnen worden gebruikt voor de aankoop van alle goederen en diensten, met behulp van CIPS-bronnen.

Er zullen 100 miljard gouden munten en 100 miljard zilveren munten worden geslagen. Eenmaal geslagen, zullen er nooit meer of minder munten zijn. Elke CIPS-munt heeft een virtuele tegenhanger.

QFS AI houdt fluctuaties bij en beheert alle randvoorwaarden (naast het bijhouden van alle locaties)

Blockchain

In Blockchain krijgt elk knooppunt zijn eigen exemplaar van het grootboek. Alle directe transacties worden versleuteld voordat ze aan het grootboek worden toegevoegd.

Blockchain vereist GEEN centrale autoriteit; het is volledig gedecentraliseerd als DLT. Blockchain organiseert gegevens in termen van "blokken" die zijn "gekoppeld" en "versleuteld" voor totale GPS-beveiliging. Alle gegevens (transacties) bestaan ​​in de geschiedenis en kunnen niet worden gewijzigd of verwijderd, waardoor een zuivere en zuivere integriteit van alle transacties wordt gecreëerd.

Volgorde is het onderscheidende verschil in BLOCKCHAIN

Blockchain is gewoon een subset van gedistribueerde grootboeken. Blockchain tilt DLT naar een hoger niveau. Distributed Ledger-technologie is de matrix van Blockchain-technologie en het middel om bankentoezicht te "elimineren".

DLT lost de problemen op financieel gebied op: dat wil zeggen, Blockchain maakt deel uit van de wereld van cryptocurrencies.

Maar hoe beheert u de "nieuwe fondsen" (gedekte activa) in de QFS? In het nieuwe systeem ontvangt "u" een elektronische melding van de IA dat uw verwachte door activa gedekte fondsen klaar zijn om te "overdragen" naar de specifieke rekening die u eerder hebt genoteerd. U volgt de "prompts" die om uw "oude" toegangscode (wachtwoord) vragen

Kortom, de QFS maakt een einde aan de corruptie die momenteel mogelijk is met betrekking tot de Centrale Bank. De QFS dekt het nieuwe wereldwijde netwerk voor de overdracht van door activa gedekte fondsen. En het vervangt het centraal gestuurde SWIFT-systeem in de VS.

MEER NIEUWS

- Geldmarktfondsen bereiden zich voor op historische herziening van de spelregels na de schok van Covid-19

- Alles wat u moet weten over het nieuwe financiële systeem QFS (Quantum Financial System)

Alle rechten voorbehouden Foster Swiss