Een offshore rekening in Zwitserland Heeft u al alles wat u nodig heeft?

Bij meerdere gelegenheden hebben we het belang gedeeld van een goede voorbereiding op het proces van het openen van een offshore-account in Zwitserland of het creëren van een bedrijf. Met een goede voorbereiding, je kunt niet alleen het openingsproces versnellen, maar geeft u ook toegang tot voordelen die te maken hebben met de kwaliteit van de banken van uw keuze.

Ken echter de vereisten voor: een offshore-rekening openen in Zwitserland het kan ook een taak betekenen om te overwinnen. Dus, Deze keer leggen we uit hoe u de benodigde documenten kent om een ​​rekening te openen in dit rechtsgebied en over de algemene vereisten.

Wat zijn de vereisten om een ​​offshore-account in Zwitserland te openen?

De belangrijkste vereiste, of het nu een offshore-account in Zwitserland of een bedrijf is, is het paspoort. Zonder dit belangrijke document, het openen van een account maakt je ongelooflijk ingewikkelder. Anderzijds is het bij het ontbreken van een paspoort mogelijk om de rekening tijdelijk te openen met een persoonlijke ID.

Om een ​​Offshore-rekening in Zwitserland te openen, is het naast andere vereisten ook noodzakelijk om andere soorten documenten voor te bereiden die sterk variëren, afhankelijk van de bank waar de opening zal worden gemaakt. Deze vragen meestal om bewijs van de bron van inkomsten of geld dat moet worden gestort, aanvullende identiteitsdocumenten, minimale stortingen en zelfs bankreferenties, enz.

ook u moet altijd rekening houden met de belangrijkste vereisten bij het openen van een offshore-account in Zwitserland: Om een ​​rekening te openen, moet u ingezetene zijn en naar het rechtsgebied reizen voor een bankinterview. Deze laatste bepaalt of de bank u geschikt acht voor een rekening in haar systeem, dus dit kan voor problemen zorgen in het proces.

Wanneer u niet kunt reizen om een ​​rekening te openen in Zwitserland

Het simpele feit dat u niet fysiek aanwezig kunt zijn om een ​​offshore-rekening in Zwitserland te openen, heeft een ongelooflijk ongemak met zich meegebracht dat de mogelijkheid om een ​​rekening te openen in gevaar zou kunnen brengen. Desalniettemin, met de hulp van ons team en professionals, wij kunnen het hele proces uit handen nemen en vermijd vervelende vereisten zoals deze, waardoor u extra geld aan tickets moet uitgeven.

Voor meer informatie over dit onderwerp of een gerelateerde vraag over onze diensten kunt u rechtstreeks contact opnemen via: info@fosterswiss.com |  sergiodelmar@fosterswiss.com