Fushat e këshillimit

Zbuloni fushat tona kryesore të këshillimit

Krijimi i kompanive në det të hapur

Akëshilla të personalizuara për çështje të së drejtës ndërkombëtare të korporatave.

Konsulentët bankarë ndërkombëtarë

Tduke punuar me bankat më të tretshme dhe të sigurta në territoret kryesore me taksë të ulët.

Parqet e taksave dhe territoret me taksë të ulët

CKëshilltarët specialistë në territoret me taksë të ulët.

Shkëmbimi i informacionit CRS-FATCA

Akëshillimi i specialistëve të bankave ndërkombëtare për çështjet e shkëmbimit automatik të informacionit

Kompanitë dhe llogaritë në det të hapur

Rrjeti ynë i këshilltarëve në të gjithë botën është në dispozicionin tuaj për të ngritur kompaninë tuaj në det të hapur me një llogari bankare në det të hapur në juridiksionin që i përshtatet më së miri nevojave tuaja.

Gjeni juridiksionin tuaj

Kompanitë Express

Merrni një kompani të krijuar tashmë me një llogari bankare pa dokumente. Konsultohuni me kompanitë tona në dispozicion.

Shërbime bankare

Zbuloni fushat tona kryesore të këshillimit

Llogaritë në det të hapur

GNe rekomandojmë hapjen e llogarive bankare në det të hapur në çdo juridiksion. Ne punojmë me ofruesit më të mirë të bankave private.

Kartat dhe llogaritë anonime

TTë gjithë klientët tanë do të shijojnë intimitetin që u nevojiten me disponueshmërinë maksimale të parave të tyre.

Kartat e parapaguara

GOrganizoni me lehtësi pagesa për biznesin tuaj ndërkombëtar me një program kartelë me shumë para, të paguar.

Origjina e pasurisë në det të hapur

Destinacioni i pasurisë në det të hapur

Menaxhimi i vendbanimit tatimor

Transferoni vendbanimin tuaj tatimor në një juridiksion tatimor të ulët. Bëni bast që kjo alternative ligjore të paguani më pak taksa.

Mbrojtja e trashëgimisë

Jini të kujdesshëm dhe mbroni pasuritë tuaja kundër padive të mundshme që mund të vijnë në të ardhmen. Zgjedhni saktë një juridiksion.

Rregullimi i pasurive jashtë vendit

Ne do t'ju shoqërojmë gjatë gjithë procesit të negociatave para AEAT dhe do t'ju ofrojmë një ekuilibër të situatës tuaj aktuale.

Shkëmbimi automatik i informacionit

Shkoni një hap përpara dhe qëndroni të informuar për ndryshimet rregullatore që mund të ndikojnë në llogaritë tuaja ndërkombëtare

Mësoni se si ekipi ynë i këshilltarëve ndihmon njerëzit e zgjuar si ju

Shikoni videon tonë

FOster Swiss është një konsulencë ndërkombëtare zvicerane, me qendër në Madrid, Barcelona dhe Gjenevë, me zyra të nivelit të lartë, e cila ofron shërbimet e saj në tregun botëror që flet spanjisht. Shtrirja jonë e veprimit vepron në fushat financiare, tatimore dhe ligjore, qoftë për individë apo kompani.

Lajmet e fundit nga blogu ynë

Zbuloni lajmet më të fundit financiare nga sektori në det të hapur.

A doni të diversifikoni pasuritë tuaja? hapni një llogari në det të hapur në Zvicër

Për shumë vite, llogaritë në det të hapur në Zvicër janë përdorur nga të dy kompanitë dhe individët, të gjitha në mënyrë që të përfitojnë nga avantazhet e ndryshme që ...

Krijoni një kompani në det të hapur në Zvicër, juridiksioni më i mirë për të zgjeruar një kompani

Nëse keni kaluar ca kohë në kërkim të informacionit dhe mësimit për botën në det të hapur, me siguri tashmë e dini se Zvicra është me të vërtetë një nga juridiksionet më të famshme në det të hapur në ...

Gjykata e Drejtësisë e Bashkimit Evropian përsëri dyshon në Model 720 të Spanjës në deklarimin e pasurive jashtë vendit

Pranimi nga Gjykata Supreme e tre ankesave në lidhje me deklarimin e mallrave dhe të drejtave jashtë vendit konfirmon ekzistencën e dyshimeve përkatëse për ...

Llogaritë në det të hapur në Andorra dhe planifikimi i taksave

Një nga arsyet kryesore pse shumica e klientëve tanë kërkojnë të hapin një llogari bankare jashtë vendit është të përfitojnë nga avantazhet që këta mund t'u ofrojnë atyre, ...

A është shumë e vështirë të hapësh një llogari në det të hapur në Emiratet?

Ngjashëm me llogaritë bankare në Bashkimin Evropian, llogaritë në det të hapur në Emiratet, pavarësisht se kanë një pafundësi të avantazheve dhe përfitimeve, janë njohur si një ...

A është e mundur të hapet një llogari në det të hapur në Seychelles nga distanca?

Ndërsa Seychelles është një nga qendrat kryesore financiare në Afrikë, kjo ka bërë që ishujt të bëhen një juridiksion i madh në det të hapur, dhe Seychelles në det të hapur llogarit një ...

Foster zvicerane në media

 • Foster Swiss promovon ekipin e parë të lundrimit të përshtatur që merr pjesë në Copa del Rey

  ▶ Shih raportin e plotë

  TVE1
 • Koiberiani shumëkombësh urdhëron mbajtjen e tij nga Foster Swiss

  Lexoni lajme të plota

  La Vanguardia
 • Hapja e një llogarie në Zvicër: një mundësi ligjore, por jo e përshtatshme për të gjitha buxhetet.

  Lexoni lajme të plota

  ABC
0
Konsumatorët
0
Shoqëritë e krijuara
0%
kënaqësi
0
Vite përvoje

Regjistrohu në buletinin tonë

Mantente e azhurnuar me lajmet më të fundit në Zvicër dhe në sektorin në det të hapur me raporte të hollësishme të përgatitura nga ekspertët tanë.

Kanalet tona sociale

Paralajmërim i rëndësishëm

Se paralajmëron përdoruesit e këtij portali: ata duhet të jenë të vetëdijshëm që përdorimi i papërshtatshëm ose mashtrues i informacionit në këtë faqe interneti mund të konsiderohet një krim ose një tregues i shmangies së taksave në vendin e tyre të origjinës. Në këtë kuptim, ata përdorues që kanë vendbanimin e tyre tatimor të vendosur në Spanjë duhet të jenë të azhurnuar me detyrimet e tyre tatimore për të informuar Thesarin Spanjoll në përputhje me rregulloret e cituara në Urdhrin HAP / 72/2013, të 30 janarit, nga Modeli 720, një deklaratë informuese për mallrat dhe të drejtat e vendosura jashtë vendit, është aprovuar.

Mediat sociale dhe ikona të ndarjes nga UltimatelySocial
Bisedë e hapur